simple web builder


Trillingsmeters

               ↘

                         SWARM trillingsmeter

Trillingen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Veel voorkomende trillingsbronnen zijn: treinen, bouwwerkzaamheden, verkeersdrempels, fabrieken en windmolens. Trillingen kunnen leiden tot hinder en kunnen een grote impact hebben op het woon- en werkklimaat. Trillingen kunnen echter ook zodanig zijn dat ze onomkeerbare schade aanrichten aan gebouwen, bruggen, woningen, monumenten en andere vaste objecten.

De swarm trillingsmeters maken het meten van trillingen m.b.t. hinder en gebouwschade eindelijk praktisch en betaalbaar.

De compacte swarm (13 x 13 x 5cm) wordt op de muur bevestigd en stuurt alle meetdata door naar het online 'honeycomb' webplatform.

De Honeycomb is het webplatform waarop de meetgegevens worden verzameld en verwerkt tot inzichtelijk data. De meetresultaten kunnen 24/7, vanaf de computer, tablet of telefoon worden ingezien op de Honeycomb. De Honeycomb biedt verschillende modules waarbinnen de meetgegevens zijn omgezet in grafieken en kunnen worden verwerkt tot rapportages.

Metingen volgens de SBR A en DIN4150-3 richtlijnen schade aan gebouwen:
Voor het meten en beoordelen van schade veroorzaakt door trillingen, kan worden teruggevallen op de SBR richtlijn A of de DIN 4150-3 norm. De Swarm sensor meet conform deze richtlijnen. In de Honeycomb is in een oogopslag te zien of de trillingen binnen de gestelde richtlijnen blijven.

Metingen volgens de SBR ABen DIN4150-2 richtlijnen hinder van personen in gebouwen:
Voor het meten en beoordelen van hinder voor personen in gebouwen veroorzaakt door trillingen, kan worden teruggevallen op de SBR richtlijn B of de DIN 4150-2 norm. De Swarm sensor meet conform deze richtlijnen. In de Honeycomb is in een oogopslag te zien of de trillingen binnen de gestelde richtlijnen blijven.

algemene trillingsbewaking:
De swarm kan ook voor een breed gamma aan algemene opdrachten voor trillingsbewaking gebruikt worden waarbij het toestel via Email of SMS alarmeert indien een drempel wordt overschreden. 
Het toestel kan ook een zwaailicht of sirene activeren


Swarm trillingsmeter brochure (.pdf) 

Swarm vibration monitoring

online trillingsmeting
swarm trillingsmeter
swarm trillingsmeter
SWARM

Norsonic Benelux BVBA
Kerkhovenstraat 2
3461 Molenbeek-Wersbeek (Bekkevoort)

info@huurmeters.be
0498/78 49 07